01
okt
2019

Kira met filmpje! GEADOPTEERD

0 Flares 0 Flares ×

 

Ik dacht dat ik wel een nieuwe thuis zou kunnen vinden zonder al mijn charmes te gebruiken, zoals ik wel vaker mijn zin krijg door een beetje koppig te zijn. Nu blijkt dat jullie toch een moeilijker publiek zijn dan ik had gedacht, dus ik zal mijn charmes in de strijd gooien.

Ik ben dus naast een knuffelkont ook een selfie-queen. Die dame die op MIJN foto staat, is mijn aandachtspersoon. Ik ga graag wandelen of spelen met haar. Ritjes in de auto of knuffelen doen we ook vaker: zálig! Je zult haar nog gaan tegenkomen als je mij wilt adopteren, maar ik kan alvast zeggen dat ze heel aardig is!

De foto van mij in het water is een beetje meer privé, maar zoals gezegd haal ik alles uit de kast om mijn nieuwe thuis te vinden, dus ik zal hier open over zijn. Ik ben in het asiel twee keer geopereerd: 1x aan mijn knie en 1x aan mijn elleboog. Ik geef het niet graag toe, maar ik ben ook de jongste niet meer. Alhoewel, ik mag dan 9 worden in November, soms voel ik me nog een puppy.

Wat nog handig is om te weten is dat ik bij een kat heb geleefd. Ik kan ook alleen thuis blijven en als je iemand anders de schuld wilt geven over het snurken, kun je dat in mijn schoenen schuiven. Ik snurk waarschijnlijk harder dan een tweevoeter. Andere honden zijn niet mijn vrienden.
Zo, ik ben helemaal open geweest naar jullie. Mochten jullie niet het gewenste thuis voor mij hebben, willen jullie mijn bericht dan delen?

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×