09
jan
2019

Kira met filmpje!

0 Flares 0 Flares ×

kyraAllerliefste toekomstige baasjes

Ik ben Kira, een 8-jarige Amerikaanse bulldog. Ik zit sinds september voor de tweede keer hier in het asiel van Genk omdat mijn vorige baasje om persoonlijke redenen niet meer voor mij kon zorgen. In het begin dat ik terug hier zat was ik daar best wel triestig om, maar ik geef de moed niet op! Ondertussen gaat het al wat beter met mij. Dat komt omdat ik in de bureau van het asiel mag slapen en spelen. Dan heb ik bijna constant een vriendje in de buurt die even tegen me praat of waar ik even mee kan knuffelen of spelen. Ik ben helemaal niet kieskeurig om wie dat is, ik ben sociaal met alle mensen die binnenkomen. Omdat ik zo blij ben dat ik mijn plekje hier vooraan gekregen heb, heb ik ook besloten om de taak van bewaker van het asiel op mij te nemen. Als ik de deur hoor, blaf ik even zodat iedereen weet dat we bezoek hebben. Maar geen zorgen! Ik ben geen boze bewaker, eerder nieuwsgierig.

Andere honden zijn niet helemaal mijn ding. Het liefst van al ben ik de enige hond die alle onverdeelde aandacht krijgt. Spelen met mensen vind ik dan wel weer heel leuk, vooral touwtrekken met mijn baasje vind ik super! Mijn andere hobby’s zijn zwemmen, eten en knuffelen. Wandelen vind ik ook wel leuk, maar dat kan ik nog niet zo goed. Tijdens het wandelen ben ik zo nieuwsgierig naar alles wat er rond mij gebeurt dat ik al eens kan vergeten dat er nog iemand hangt aan de andere kant van de riem die het misschien wat moeilijk vindt om mij tegen te houden. Gelukkig kan ik wel heel goed luisteren! Als iemand ‘zit’ zegt, ga ik wel direct zitten, maar dan word ik snel ongeduldig want ik wil verder ontdekken. Voor snoepjes doe ik ook wel heel erg mijn best! Bij mijn vorige baasjes werd ik heel erg verwend met snoepjes. Dat in combinatie met een aantal tripjes naar de dokter hebben het nogal moeilijk gemaakt om op mijn lijn te letten. Daarom ga ik nu naar het Waterhof om te zwemmen zodat mijn conditie wat verbetert en proberen we af en toe toch te gaan wandelen. Ook mijn favoriete voeding vers vlees mag niet ontbreken. Met dank aan Peter en Katrien van www.4dogsandcats.be

Uiteindelijk ben ik gewoon op zoek naar een plekje waar ik lekker warm binnen mag zitten (want ik heb het niet zo graag koud) en waar ik kan knuffelen met mensen die voor mij willen zorgen.

Even alles op een rijtje: in ben op zoek naar lieve baasjes die geduld hebben met mij, die met mij willen gaan zwemmen of wandelen zodat mijn strak lijntje terugkomt, die met mij willen spelen, waar ik de enige hond ben en waar ik lekker warm binnen mag zitten.

Dikke poot

Kira

 

 

 

kira

 

 

 

 

 

 

kiraa

 

 

 

 

 

 

 

 

kiraaa

 

 

 

 

 

kira

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kiraa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×