Katten

Katten2019-12-11T15:02:40+01:00

Adopties

Niet alle dieren zijn terug te vinden op onze website. Heb je interesse in het adopteren van een kat? Kom even langs.

Zorg bij de adoptie van een kat (klein of groot) dat je beschikt over een TRANSPORTMAND zodat de katten ook veilig naar hun nieuwe thuis kunnen vervoerd worden!

Boerderijkatten

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die plaats hebben om boerderijkatten op te vangen. Deze katten worden door ons gecastreerd/gesteriliseerd en wachten vol ongeduld op een nieuwe plek waar ze muizen kunnen vangen. Heb je een boerderij, stallen of schuur en zoek je een buitenhuiskat die je eigendom muisvrij houdt?
Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je met plezier verder!

Zwerfkatten project

OPROEP!

Help kattenleed vermijden en laat je huiskat steriliseren / castreren.
Het asiel wordt overspoeld met kleine katjes. Kittens die geen moeder meer hebben, die gedumpt werden, waar mensen vanaf willen maar ook verwilderde kittens. Elk jaar weer lijkt het asiel te klein om de toestroom aan kittens en volwassen katten te kunnen opvangen. Niet al deze kittens hebben het geluk om snel een nieuwe thuis te vinden. Niet alle kittens kunnen terecht bij een vereniging of asiel door de grote toestroom. Dit is te vermijden! Laat je kat steriliseren/castreren en vermijd dierenleed.

Katten ter adoptie

Kat verloren/gevonden?

Ben je je kat kwijt? Kijk dan even bij de gevonden katten op onze website!
Vul ook steeds het formulier in zodat wij je meteen kunnen contacteren als de kat in het asiel binnenkomt. En wij kunnen voor jou een zoekertje posten onder de sectie met verloren katten.

Gevonden katten