16
okt
2019

Felien GERESERVEERD

0 Flares 0 Flares ×

Dag allemaal,

Graag stel ik mij aan jullie voor.  Ik ben Felien, een kruising Amerikaanse Stafford geboren begin 2016. Ik werd gevonden en niet gemist.  Geen naam,  geen achtergrond, geen chip en een niet al te gelukkige start in mijn leven.  Maar daar gaan we het bij houden,  want mijn verleden is mijn verleden en dat heb ik ondertussen afgesloten.

Laat me nu vooral vertellen hoe het vandaag met me gaat.   Ik ben sinds enkele maanden de aandachtshond van vzw Beestig Wijs.  Dit betekent dat ik elke week een dagje mee op stap mag met jongeren en begeleiders.  Daar waar ik eerst nogal terughoudend was naar mensen heb ik nu geleerd  dat mensen best leuk kunnen zijn.  Ik vind het ook steeds fijner om samen met hen dingen te ondernemen.   Ik leer ondertussen ook dat de wereld veel in petto heeft en dat het niet nodig is om bang te zijn.  Als ik de kans krijg om alles op een rustige manier te verkennen, kan ik mijn angst heel goed overwinnen.

Ik ken ondertussen heel goed de autobench en spring er spontaan in en gedraag me voorbeeldig tijdens de rit. Ik laat me perfect aanlijnen en wandel heel mooi aan de lange lijn. Als ik niet verplicht wordt om honden te benaderen,  laat ik hen ook gerust.  Ik zoek geen ruzie met andere honden en hou het liefst afstand.  
Ik ben heel rustig in huis en bedel niet aan tafel, maar als niemand kijkt durf ik wel iets te pikken. Ssstttt dit mag niet doorgezegd worden.
Ik kan goed alleen blijven.  Ik maak niets stuk.
Ik vind een kauwkluif heeeeeeeeeeel lekker en kan daar dan ook ten volle van genieten… En als extraatje,  ik kan deuren open doen.

Ik ben op zoek naar baasjes die mij op een rustige manier de kans willen geven om de wereld verder te verkennen.  Baasjes die open staan voor advies en begeleiding.   In dat geval kan ik garanderen dat jullie een echte toffe huishond zullen krijgen.

En mijn looks die krijg je er gratis bij.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×