31
okt
2019

Benji

0 Flares 0 Flares ×

Beste Jos en alle andere medewerker van het asiel,
Hier even een klein berichtje van Benji vanuit het altijd zonnige Nederland

Inmiddels ben ik al een paar maanden in mijn nieuwe huis en oh wat vind ik het leuk! Volgens vrouwtje en baasje doe ik het ontzettend goed en heb ik me prima aangepast…. Dit kan ook haast niet anders,  wie vind het nou niet heerlijk om lekker languit op de bank te liggen?

Ik mag een aantal keer per week lekker mee naar het bos of de hei, ik heb al zoveel avonturen meegemaakt maar ik blijf altijd even enthousiast

 zodra ik door heb dat ik met de auto mee mag, spring ik zo zelf in de auto en zit klaar voor een nieuw avontuur! Ik mag zelfs al los lopen! Met andere hondjes gaat het goed, vrouwtje en baasje zeggen dat ik nog veel te leren heb maar dat ik met sprongen vooruit ga! Ik vind niet alle hondjes even aardig maar geef dit netjes aan zonder ruzie te maken!

Vrouwtje en baasje trainen meerdere keren per week met mij vooral appél en speuren, nu hoorde ik dat ze een step hebben gekocht zodat ik lekker kan rennen naast de step, weer zo’n leuk nieuw avontuur waar ik lekker mijn energie in kwijt kan! Ik ben ook dol op knuffelen, wie had dat gedacht?

️ Als er visite langs komt dan ben ik altijd de ster van de show, iedereen wilt graag met me spelen en ja wie zou ik zijn als ik dan niet met hun zou gaan spelen?

Kortom ik heb het hier ontzettend naar mijn zin en wil jullie graag bedanken dat jullie een goeie match als baasjes voor mij hebben gevonden!

️  Ik moet snel weer gaan, op weg naar een nieuw avontuur!  Nogmaals ontzettend bedankt namens mij en mijn vrouwtje en baasje


Pootje van Benji
En veel liefs van Melissa (vrouwtje) en Petrick (baasje)

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×