Charlie

  • Ras: kruising Chihuahua

  • Leeftijd: 29-03-2022

Kan met andere honden: ja, haar plaatsen bij andere honden is een vereiste
Kan met katten: ?
Kan op een appartement: nee
Kan met kinderen: vanaf 18 jaar

Charlie is sinds augustus 2023 bij ons na een inbeslagname van 113 honden uit een huis.
Ze is nu ook al een tijdje in een gastgezin waar ze veel heeft aan de hondjes om haar heen en zij helpen haar stap voor stap kennis te maken met een normaal huishouden.

Het gastgezin geniet ervan om Charlie stapjes vooruit te zien maken, al zijn deze klein en op haar tempo. Het is een nieuwsgierig hondje dat angstig is, maar toch wil bekijken wat er rondom haar gebeurt. Ze laat zich nog niet vrijwillig aanraken door mensen, maar ze komt ondertussen wel erbij liggen in haar mandje. Ze kan enorm genieten van haar mandje en ligt er regelmatig zelfs ondersteboven en languit in wat voor grappige beelden zorgt.
Zindelijk was ze in eerste instantie op puppypads in huis en nu gaat ze mee de tuin in om haar behoeften te doen. In de tuin kan ze heerlijk rondcrossen en worden haar pootjes en neusje uitgedaagd. Ze is enorm graag in de tuin en geniet met volle teugen van de frisse lucht, warmte van de zon en zelfs als het regent geniet ze nog.

Wandelen aan de riem of een halsbandje of harnasje aandoen is nog niet mogelijk en hierbij stellen we ook de vraag of ze dit nog kan leren fijn vinden.

We zoeken voor Charlie een rustig thuis zonder kinderen, maar wel met andere honden, waar ze zich verder mag ontpoppen op haar tempo. Ook is het belangrijk dat haar nieuwe baasjes het feit respecteren dat ze (nog) geen aanhankelijk hondje is.
Mail gerust naar [email protected] bij interesse of vul de vragenlijst via onze website in.