Fee

  • Ras: fox terrier

  • Leeftijd: 10-5-2019

Kan met andere honden: nee
Kan met katten: ?
Kan op een appartement: nee
Kan met kleine kinderen: nee, huis met een tuin
Kan met grote kinderen: ja, vanaf 16 jaar

Fee is een prachtig hondje dat oorspronkelijk geadopteerd werd vanuit Spanje. Echter toen haar gezin met echtscheidingsproblemen kampte werd ze afgestaan aan ons asiel. Helemaal verward en bang bracht ze de eerste dagen door in haar mandje. Ze had geen eetlust en moest telkens alle moed bij elkaar rapen om met een bang hartje voorbij de medewerkers te lopen om naar haar weide. Fee is gevoelig en had het moeilijk om aan de routine van het asiel te wennen.

Maar stilaan kwam de zon terug in haar leven. Fee begon open te bloeien en haar ware, lieve karakter kwam tevoorschijn. Fee blijft nog wat onzeker, speeltjes maken haar nerveus en de riem of halsband blijft voorlopig eng, maar haar nieuwsgierigheid neemt al meer en meer de bovenhand. Fee begon snoepjes al snel lekker te vinden en laat zich hiermee zachtjes begeleiden om dingen bij te leren. Speuren vindt ze superleuk en ze schakelt jou graag in als het te moeilijk wordt.

Maar het liefst van al ligt Fee languit bij je op de zetel. Ze houdt enorm van contact met mensen, zeker als er uitbundig geknuffeld kan worden, met twee of meer handen welteverstaan! Je merkt het al: Fee deelt haar aandacht liever niet met een andere hond en wordt er niet altijd gelukkig van als soortgenoten in haar buurt komen. Mensen daarentegen vindt het absoluut het einde!

We zoeken voor Fee dan ook een liefdevolle thuis met een tuin, zonder ander hondje. Dus zijn de kinderen bij jou al groot en maakt veel knuffelen jou ook gelukkig? Stuur dan zeker een mail naar [email protected] of vul de vragenlijst in via onze website.