Argo

  • Ras: Border Collie

  • Leeftijd: 19-01-2024

Kan met andere honden: eventueel een stabiele en steriele teef
Kan met katten: ?
Kan op een appartement: nee
Kan met kinderen: vanaf 16 jaar

Argo is samen met zijn broer in beslag genomen van helaas een voor ons bekend adres. Er zijn al meerdere keren honden via inbeslagname binnen gekomen van dit adres en steeds weer blijkt dat de honden niet de juiste zorg en/of opvoeding krijgen die ze nodig hebben.

De heren zijn nu klaar voor adoptie en we zoeken een thuis waar ze wel worden begrepen en waar hen wordt geboden wat ze nodig hebben. Maar vooral een fijn thuis.
We merken aan beide broers dat ze niet breed zijn gesocialiseerd en weinig hebben gezien van de wereld. Argo is, ondanks zijn angst, wel wat rustiger dan Boomer in een binnenruimte en wil graag bij je komen knuffelen. Speeltjes of een riem zijn enorm vreemd voor hem, maar lekkere vleesjes en dicht tegen je aan kruipen in de zetel vindt hij wel lekker en fijn.
Buiten in de weide raakt hij snel opgewonden en kan hij nogal vocaal zijn wanneer hij andere honden ziet of hoort.

Argo is nog bang van onbekende geluiden en hij deinst terug als je iets van hem vraagt of hem een riem wil aandoen. Hij heeft rust en tijd nodig om iemand te vertrouwen en die hem ook stap voor stap laat kennismaken met de buitenwereld.
We zoeken dan ook mensen zonder druk sociaal leven met een tuin die snappen dat Argo een rugzak heeft en deze op zijn tempo wat leger gaan maken en terug vullen met tools hoe op een ontspannen manier om te gaan met het normale huishondenleven.

Stuur bij interesse een mailtje naar [email protected] of vul de vragenlijst via onze site in.
Hopelijk tot snel!