Hey Jos,
Na lange tijd nog eens een update over onze Bippa.
Ze is uitgegroeid tot een gelukkig en relaxed teefje. Ze woont inmiddels al meer dan drie jaar bij ons en heeft al iets langer dan een jaar een hondenbroertje(6 jaar en ook geadopteerd).
Op het begin was dat even wennen, maar het heeft haar enorm deugd gedaan, ze durft meer en meer hond zijn en spiegelt zijn gedrag. Ze is vrolijker dan ooit ervoor, slaapt lekker veel, is nog dol op haar wandelingen en jawel, het is een echt
“etertje “geworden. Waar ze bij aanvang moeilijk at, weinig at, kijkt ze nu echt uit naar maaltijden en eet ze heel goed.
Als we bezoek krijgen heeft ze het nog moeilijk en zonderen we haar dan ook consequent af in een kamertje, voor het bezoek toekomt. Dat geeft haar rust en ze vindt dat prettiger (zoals jullie adviseerde).
Op verplaatsing is ze een flink meisje, hoewel ze bij “vreemde” mensen nog een vertrouwensissue heeft. Maar dat is ok, ze is zoooo hard gegroeid op zoveel vlakken. Ik kan echt zeggen dat ze een gelukkig hondje is.
Bijgevoegd vind je een aantal foto’s.
Ik dank jullie voor het mooie werk dat jullie doen en om zo goed voor onze Bippa te zorgen toen wij haar nog niet in ons leven hadden. Jullie doen zwaar en liefdevol werk.
Vele groetjes!