Hoi Jos en collega’s,

Bij deze weer een update van ons en Thor uit Nederland. Wat gaat het goed met Thor, de beste keuze ever om hem een forever home bij ons te geven.

We gaan dagelijks naar het bos met Thor, eerst aan de korte riem en in het bos een 8 meter lijn aan zijn tuig. Hij is door het dolle heen als we gaan lopen en weet dat we gaan en anders blijft hij net zo lang drentelen tot we gaan. Soms zoeken we wat meer drukte op om uit te proberen bv over de markt maar hij kijkt niet op of om. Hij vertrouwd ons en zijn zuinig op hem.

We gaan heel af en toe naar een omheinde hondenspeelplaats bij een waterplas, dat vindt hij geweldig. Hij speelt dan maar wil ook nog weleens ‘rijden’. Als hij op zijn plaats wordt gezet door andere honden is het goed en stopt hij en anders houdt hij stug vol. Dan kiezen we ervoor om weg te gaan. We overwegen weleens een (chemische) castratie maar willen ook niet riskeren dat hij van karakter verandert. Hier denken we nog over.
Hij eet nu weer goed, was even zoeken maar met een plakje kipfilet en goede kwaliteit graanvrije brokken eet hij met smaak. Smorgen en ‘s avonds een portie en goede ontlasting.

Hij is volledig zindelijk en plast nooit meer in huis. We laten hem dan ook dag en nacht in de kamer en heeft hij de vrijheid te kiezen waar hij wil liggen. Zijn bench staat er nog maar kiest hij niet vaak meer voor. Hij is uitzinnig als we beneden of thuiskomen en kan best een poosje alleen zijn. Meestal is er altijd wel iemand op tijd thuis of mijn moeder komt even bij hem in de tuin zitten. Hij is nooit langer alleen dan 5 uur en doet hij goed.

Als we weggaan of thuiskomen staat hij te wiebelen van blijdschap voor het raam.
Thor is heel vrij en vriendelijk naar bezoek en is een vrolijke blije hond. Dus nog steeds een echte wiebelkont zoals jullie hem ook noemden.
Wij lachen veel om Thor en is een heel grappige lieve aanwinst voor ons. Echt een onderdeel van het gezin en kunnen ons niet meer voorstellen dat hij er niet was. Hij heeft ons hart gestolen en dat wederzijds. Dat laat hij in alles zien.

Tot de volgende update en hieronder wat foto’s en filmpjes. Groeten van ons en een poot van Thor🐾