Richie

Hoi Selma, Hoi Jos,

Het is alweer een tijdje geleden dat we Richie zijn komen ophalen. Hoogste tijd dus voor een update.

Het gaat prima met het heerschap. Vanaf dag 1 voelt hij zich thuis. Hij heeft wel even aan de dieren moeten wennen, maar dat gaat nu ook prima, hoewel hij ze af en toe nog wel eens de stuipen op het lijf probeert te jagen door als razende Roeland de hoek om te komen sprinten.
Alleen blijven is ook geen probleem. We hebben nog geen plasjes of drolletjes binnen gevonden. Over drolletjes gesproken… hij kan er wat van. Soms wel 2x tijdens 1 wandeling. En dan zijn het geen kleine jongens… Maar goed, hij krijgt ook prima te eten. Brokjes met vlees zijn favoriet. Of gebakken kippenlevertjes en runderhart. Over het algemeen doet hij niet moeilijk. Eten is gewoon één van zijn favoriete bezigheden. Hij staat ook altijd tegen de stoel als we aan het eten zijn, ongeduldig wachtend tot hij iets krijgt.
Het wandelen blijft wel een aandachtspunt. Het gaat beter dan voorheen maar hij valt nog wel uit richting andere honden. Bij honden die hij kent, gaat het best redelijk, maar bij vreemde honden niet. Dan trekt hij ontzettend en blaft veel. Richie kan het overigens prima met de hond van mijn moeder vinden. In het begin was het wel wennen, maar dat ging al snel heel goed. Af en toe wordt er eens in oren gebeten maar dat is het ook wel 🙂

Het gaat dus prima met hem en de bank heeft hij ook al overgenomen. Tot groot ongenoegen van de grote baas ;-).

Ik heb een paar foto’s toegevoegd. Volgens mij vinden jullie dat wel leuk.

Bel/mail gerust als jullie nog eens willen vragen hoe het met Richie gaat.

Groeten,