Dag Jos,

We zijn vrijdag nog eens gebeld ivm een update over Trixie.

Even op de mail: Het gaat goed met Trixie. Zij heeft thuis echt haar draai gevonden en is echt op haar gemak. Zij heeft tot een week of 2 geleden niet gespeeld, maar begint nu af en toe een zot kwartiertje te hebben.

Speelgoed begint ze te onderzoeken, het fijnst vind ze nu nog om door de tuin rennen en dan tegen ons op te “botsen”.

We hebben onze draai gevonden qua uitlaten zodat ze eigenlijk geen ongelukjes meer heeft. Enkel als het kleed ligt moeten we haar goed in de gaten houden want dan is een plasje wel snel gebeurd.

Andere honden reageert ze heel wisselend op, altijd wat gespannen soms wil ze daarna spelen. Een andere keer reageert ze eerder zeer dominant en gaan we de confrontatie liever uit de weg. Het betert wel, dus hopelijk lost zich dit verder vanzelf op.
Toevallig heeft ze afgelopen weekend voor het eerst bij mijn broer gelogeerd, dat heeft wel heel veel meer impact gehad dan wij hadden verwacht.

Ze heeft hem en zijn gezin al meerdere keren gezien en reageert heel goed op hen, maar toen wij vertrokken is ze toch wel echt een dag heel erg bang en onzeker geweest. De zaterdag ging het al wat beter en zondag had zij haar draai gevonden, al was ze wel over the moon zo blij toen wij haar kwamen ophalen.

Dat zal dus voorlopig het enig opvangadres zijn indien we haar niet kunnen meenemen, al is dat wat we in juli wel gaan doen als we weer een weekend weg gaan.

Wat sfeerfoto’s in de bijlage.