Hallo
Juul en Pinky zitten nu al meer als een jaartje bij ons en doen het fantastisch!
Vanaf dag 1 was er al een groot verschil van in het asiel, op een positieve manier natuurlijk.
Juul hield in het begin nog wat afstand, maar is na een paar weken echt open gebloeid en een enorme knuffelaar geworden. Spelen laat hij vooral nog wat over aan pinky maar hoe zou je zelf zijn op je oude dag. Hij doet binnen ook geen behoefte meer tenzij hij iets nieuws ziet of stress heeft.
Pinky is ook enorm veranderd. Ze is natuurlijk nog altijd een speelvogel. In het asiel werd gezegd dat ze enorm beschermend kan zijn als ze op haar plek ligt en over haar spulletjes. Dit is enorm verbeterd, in het begin was ze nog boos als je in haar buurt kwam als ze in haar mandje lag, maar nu mag je haar gewoon krabbelen en ze gromt zelfs niet meer. Als ze een snoepje krijgt natuurlijk nog wel, maar dat is voor ons begrijpelijk en geven we haar de nodige rust. Na het snoepje mag je er ook weer bij. Als ze speelt mag je nu wel haar speeltje pakken om te spelen.
Sinds mei hebben we ook ons dochtertje mogen verwelkomen en met haar doen ze het ook enorm goed. Juul vind haar echt fantastisch en gaat er vaak bij liggen, Pinky hield in het begin veel afstand maar dat begint rustig aan beter te worden en ze durft er zelfs bij te komen.
We kunnen ons echt geen leven meer zonder hun inbeelden!
Veel pootjes en groetjes
Juul, Pinky, Cederic, Sarah en Lagetha