Hoi Selma ,

 

hier nog eens wat nieuws van rocky nu de zomer op zijn einde loopt en ik terug thuis ben van mijn 3weken Spanje en mijn weekje en een paar weekends ardennen.
In de auto ben ik superbraaf en ga ik op de parkings onderweg rustig wandelen en eet ik een snackje en doe een plasje om dan in de auto verder te snurken zonder problemen.
Met andere honden heb ik toch al minder problemen en ook als ik ga wandelen ben ik veel relaxer al heb ik soms mijn momentjes nog wel eens ik blijf immers rocky.
In spanje heb ik zelfs vriendjes gemaakt en lekker gespeeld bij hun in de tuin want dan kon ik blijven en anders moest ik alleen naar huis, we hebben zelfs samen gegeten .
Van mensen heb ik minder schrik en ze zijn al heel snel mijn vrienden als ze op visite komen en krijgen dan ook al mijn knuffels te zien ,volgens mijn baasjes ben ik allert zoals het hoort.
De zee was mijn ding niet maar ardeense beekjes vind ik leuk .
Intussen eet ik ook flink en krijg ik s,morgens edgar en cooper brokken en s,avonds natvoer van dit merk en eet altijd alles op waarna ik een snoepje krijg.
Soms ga ik ook al eens alleen in de tuin liggen of spelen maar meestal heb ik toch graag aandacht en knuffels en laat ik me graag verzorgen door mijn baasjes zoals kammen of tanden poetsen of mijn poot laten
verzorgen want ik heb wel eens last van een schimmel tussen de kussentjes van mijn poten.
dicussies in huis vind ik niet leuk want dan denk ik aan vroeger en verwijder ik mij naar de badkamer of ik spring op een van mijn baasjes en dit doe ik ook als er veel wind is .
Als covid nog wat normaler word dan kom ik je nog wel eens groeten
groetjes rocky en familie