hoi Selma,

het is weer even geleden dat we nog eens een bericht hebben gestuurd en met rocky gaat het nog steeds supergoed en de band word nog met de dag beter.
Bij het wandelen word hij nog steeds rustiger en meer op zijn gemak al heeft hij wel eens zijn momentje maar we hebben toch al wel dingen meegemaakt waar hij nadien flink voor beloond is zoals bij een wandeling langs het kanaal en net terwijl ik zijn kakje opruimde er plots een loslopende middelgrote hond kwam aangelopen ,ik verschoot harder dan rocky de hond was er plots zij ruikten aan elkaar en de hond liep verder en voor rocky was er ook niets aan de hand geweldig toch .
bij het buitenkomen thuis om in de wagen te stappen sprak de buurvrouw mij aan door haar raam en liep er een kleine hond aan de overkant van de straat 7meter ongeveer en hij reageerde op geen van beiden en stapte braaf in de wagen want autorijden vind hij leuk want hij wil steeds in de auto.
Dan was er het avontuur van stinkende rocky doordat hij bij het wandelen plots in stront was gaan rollebollen ,de stank was enorm en we hadden hem al opgefrist met vochtige washandjes maar hij bleef stinky winky,
daarom dan maar rocky in de douche en zijn rug gewassen met zeep zonder zeep en hij liet dit allemaal vlotjes doen en liet zich zelfs goed afdrogen.
We hebben hem ook al 3 keer meegepakt naar de oma (mijn moeder) en daar moet hij met de lift naar de 2de verdieping allemaal geen probleem mooi zit en blijf en bij de oma direkt knuffelen en mag hij zelfs al eens blijven als we weg moeten in de toekomst voor enkele uren . zijn bijnaam daar is tjoepke .
1 keer tijdens het wandelen werd hij wel volledig gek toen er achter een haag een man rechtkwam terwijl hij het zwerfvuil bijeenkreukte aan de school over ons dus we weten wel en beseffen goed dat we moeten blijven opletten.
In huis word hij steeds rustiger en als wij rondlopen blijft hij al eens gewoon liggen inplaats van telkens mee te lopen.
we vermoeden dat rocky in het verleden met zijn tuig is vastgemaakt in een donkere ruimte want als we gaan wandelen en er brand geen licht in de garage wil hij er zo snel mogelijk doorheen en in het donker is hij geen held .
Afgelopen zaterdag is hij mee naar de ardennen geweest om de caravan te controleren en een sneeuwwandeling te maken waar onze speelvogel heeft van genoten en ook kennisgemaakt met onze buurman daar en ook dit ging vlotjes volgens jullie principe ruiken koekje en dan verder .
Ook zijn bedje in de caravan heeft hij goedgekeurd en in de auto ligt hij eens op de snelweg lekker te slapen.
De weinige mensen die hij al ontmoet heeft zijn gevallen voor zijn charmes want daar is hij goed in hoor eens de eerste kennismaking achter de rug is .
We hebben ook zalf voor zijn poten gaan halen bij de apotheker om in de sneeuw te wandelen en we spoelen zijn poten als we hier gaan wandelen met dat strooizout .
Zo dit was de rockyupdate voor het moment groetjes en beste wensen aan jullie allemaal!!!!!