Hallo
Hier ben ik dan, Me Lijpe  Lowie , Mr blue eyes in hoogst eigen persoon. Na 1 jaar gouden mand werd het tijd jullie even dag te komen zeggen. En zeg nu zelf, dit is toch het beste moment vd dag voor jullie toch?  😊👍
Even eerlijk ik was niet altijd zo zelfverzekerd hoor maar het afgelopen jaar heb ik aan mezelf gewerkt samen met mijn adoptie gezin en dat werpt zijn vruchten af. Of dat easy was hoor ik jullie vragen? Eerlijk ? NO WAY HOSAY..😜.. man man wat was dat allemaal maar kijk, ik ben al heel blij met waar ik nu sta en  ondertussen bereikt heb samen met mijn adoptie gezin .Neen Ik ben er nog niet …piano piano maar  vooral PIANO alles op het gemakske voor Lowieke en dan lukt dat wel. Hoelang bouwde men destijds aan Rome???,😊😜 met jullie hulp en die van mijn adoptie gezin ben ik niet meer die bange angstige hond vanuit het asiel dat is al een hele prestatie.
Dus allen Mercie, lief adoptie gezin nog meer mercie,  en aan alle wachtende soort genoten in het asiel ,hou moed op een dag komt ook jullie moment of fame zeker weten!!!!
Ondergetekend jullie
DAPPERE DANKBARE LOWIE😘