elma

 

Aan  jou en je collega’s …

“VROLIJK KERSTMIS “ en de beste wensen voor het ‘’NIEUWJAAR “

Met kenzo  gaat het goed … we zijn al een tijdje  privé les aan het volgen bij een trainster van  hondenschool . Ze stuurt ons bij waar nodig is .

 Alle commando’s kent hij ondertussen hij neemt ze aan van ons beide .

 De éne dag gaat dit heel goed en de dag erna  staan zijn ‘’ oren  er weer verkeert aan ‘’. Maar hij heeft alles gezien tijdens zijn dagdagelijkse wandeling. Zwemmen en een stuk hout uit de vijver halen, daar staat hij zot van .

Bij Patrick mag hij loslopen aan de vijver  waar hij zijn hartje kan ophalen van dollen en rennen , ben ik of de kleinkinderen er ook bij dan  kijkt hij altijd achterom om te zien waar we blijven en loopt van de ene naar de andere.

We beginnen  Kenzo al aardig te kennen . Wanneer  hij  frustraties / opgewonden is  heeft hij zijn  …. Time –out momenten  om tot rust te komen .

Maar ja , de aanhouder wint hé .. Kordaat zijn is het sleutelwoord  .. s’ morgens krijgen we  ieder apart van hem zijn moment .  Hij kan ons niet meer missen , staat aan de raam te kijken als één van ons twee weg gaat en wacht tot deze weer terug is.

Hij blijft redelijk veel  bij ons in het huis, slapen doet hij in een bench in de slaapkamer en als we gaan werken  mag hij met slecht weer ook binnen blijven.

Dan staat de televisie of de radio aan zodat hij zich niet alleen voelt en dit  zonder iets stuk te maken …

 

Zie in bijlage nog enkele foto’s