Tommy

Hij doet het volgens mij uitstekend. Bij aankomst waren de kinderen (natuurlijk) enorm enthousiast. Dus toen is Tommy toch even in een hoekje van de berging gaan schuilen terwijl we de kinderen verschillende keren duidelijk gemaakt hebben dat Tommy bang is van lawaai en plotse bewegingen. Onze oudste had dit onmiddelijk heel goed door en ondertussen kan hij zelf al naar Tommy wandelen en aaien zonder dat hij wegloopt. De jongste vergeet het regelmatig en dan moeten we even ingrijpen.
Alleszins past Tommy zich toch heel snel aan. Ik heb zondagmiddag al een uurtje met hem op de zetel kunnen zitten met ook de oudste zoon erbij (zie foto). Dat dit zo snel mogelijk was had ik eigenlijk niet gedacht. En toen gisteren de kinderen al sliepen is hij zelfs uit eigen beweging bij ons op de zetel komen zitten. Hij is zaterdag wel een keer of 2 in de plastieken kerstboom gekropen maar dat heeft hij zondag ook al niet meer gedaan.
En we hebben ook al wat kunnen spelen, met sokken (video), kurkjes en een pluchen balletje aan een touwtje. Ik denk dus dat hij zich wel thuis gaat voelen.
Alvast bedankt aan het dierenasiel voor de uitstekende hulp! Ik stuur binnenkort nog wel eens een kleine update.