05
aug
2019

Vicky

0 Flares 0 Flares ×

Hallo, ik ben Vicky.

Ik ben een speelse Mechelaar van december 2014. Vroeger woonde ik bij een mevrouw die me altijd opsloot in een vieze ren. Dat vond ik niet zo leuk. Er woonde ook een andere hond waarmee ik de hele tijd ruzie maakte. Gelukkig heeft de politie me daar weggehaald!
Sinds ik in het asiel woon, is mijn leven en vooral toekomst al iets rooskleuriger geworden. In het begin was ik heel bang, ik vertrouwde het allemaal niet zo. Nu gaat het al veel beter en wil ik vooral heel veel leuke dingen doen met mensen! Ik ben best hevig, dus ik zoek een baasje die mijn energieniveau aankan. Ondanks dat ik heel zelfstandig kan zijn, heb ik een grote will to please en ben ik liefst van al veel bij je.
Omdat ik altijd buiten leefde, heb ik nog niet zo veel manieren… Die zal je me dus nog moeten leren. Ik heb je het liefst helemaal voor mij alleen, dus graag een thuis zonder andere dieren of kinderen. Een baasje dat veel tijd heeft en die graag wilt doorbrengen met mij!
Ik zit inmiddels al een jaar in het asiel… Heb jij nog een plekje vrij in je hart waar ik de rest van mijn dagen mag doorbrengen?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×