EEN ONTROEREND RELAAS VAN EEN BIJZONDERE LIEFDE…

De zomer is eindelijk in het land! En wat hoort daarbij, naast een zonnebedje, zonnecrème, en een cocktailtje? Juist, een goed boek! En wij hebben hier de geknipte keuze voor jullie: “Boef”!
Het boek “Boef” vertelt het beklijvende, waargebeurde verhaal van Jana Wuyts en haar man, de bekende schrijver Marnix Peeters, die op vakantie in Spanje de wilde podenco, Boef, leren kennen. Eén moment, één gekruiste blik, en Jana, Marnix, en ook Boef zelf, konden niet meer terug. Ze waren verbonden, Boef hoorde bij hen!
Makkelijker gezegd dan gedaan zo bleek! Er moest eerst door Boef zijn ruwe, wilde berghond-bolster heen geprikt worden! Toen het leven van Boef plots in gevaar kwam, was er voor Jana en Marnix maar één optie: Boef redden! Het werd een rollercoaster van jewelste…
Spannend, ontroerend, aangrijpend… Alom omschreven als “hét feel-good-boek van het jaar”! Ook een uitstekende keuze voor kandidaat-adoptanten, of hondenbaasjes die wat licht aan het eind van de tunnel kunnen gebruiken!
En wat nóg mooier is, per verkocht exemplaar gaat er 1 € naar organisaties die zich inzetten voor hondenwelzijn, waaronder ons hoogsteigen Dierenasiel Genk! Dus klik snel die link https://bit.ly/Boef-JanaElzaWuyts en bestel jullie exemplaar vandaag nog!