“Want liefde is als een ring…

Er komt geen einde aan”

VZW Dierenasiel Genk krijgt een gouden randje… dankzij Sarah Renders!

Deze jonge, ambitieuze, gepassioneerde dame verdiepte zich in de kunst van het juwelenontwerp/goudsmid, en stampte Atelier Savoir uit de grond.

Met behulp van hoogwaardige kwalitatieve edelstenen – verwerkt in 18-karaats goud – tovert ze vandaag op maat gemaakte sieraden tevoorschijn, en trekt ze met haar precisiewerk de aandacht. En dat met maar één doel: de tijdloze Franse elegantie oproepen, waarbij schoonheid tot in het kleinste detail zichtbaar is.

Elk Atelier Savoir-ontwerp is een eerbetoon aan de Franse lifestyle en aan Belgisch vakmanschap. Sarah combineert uitgekiende contrasten, omarmt uitgesproken lijnen, en transformeert kostbare materialen tot creaties van tijdloze luxe. Daarvoor inspireert ze zich op het DNA van de Côte d’Azur, en op de sferen van de Mediterraanse Zee, de Champagnestreek, en van geurende pioenrozen.

Als drager zal je een glimp van het Franse landschap opvangen, en daarmee je eigen persoonlijkheid versterken.

Dierenasiel Genk is apetrots om één van Sarah’s prachtige ontwerpen te mogen showcasen.

Deze unieke solitaire ring met toermalijn is zo ontworpen dat de zetkast goed zichtbaar is op de ringband, waardoor het licht vanuit alle richtingen op de toermalijn kan schijnen. Hierdoor wordt de natuurlijke schoonheid van de toermalijn nog beter benadrukt, met een unieke schittering en gloed tot gevolg, waardoor de toermalijn helderder lijkt dan ooit tevoren.

De ring, ter waarde van 1.200 €, is ambachtelijk vervaardigd uit 18-karaats geelgoud. De maat is perfect verstelbaar.

Plant iemand een romantische lenteverloving? Is er een andere gelegenheid waarvoor dit juweel het perfecte symbool is? Of heeft deze ring, gewoon zomaar, jullie hart gestolen?

Aarzel dan niet langer, en mail naar [email protected]. De opbrengst gaat vanzelfsprekend volledig naar de verzorging van onze dieren.

Dank je wel voor het vertrouwen, lieve Sarah! Wij zullen ook nu weer doen waar we goed in zijn: de perfecte thuis vinden voor dit perfecte sieraad!

VZW Dierenasiel Genk