Beste

We hadden aangegeven dat we jullie op regelmatige basis een updateje zouden geven over Vlekje (Amor). We zijn ondertussen een maand verder dus lijkt ons dat een goed moment.
Vlekje loopt hier door het huis alsof ze nooit anders geweten heeft. Ze is heel sociaal en heeft graag veel aandacht. Vooral nu we weer gaan werken en de kindjes terug naar school gaan, komt ze actief om aandacht vragen. Zo zal ze ons ’s morgens altijd komen begroeten en ons letterlijk om een knuffel vragen. Dat doet ze door vanaf het aanrecht of het badkamermeubel haar poten op onze schouders te leggen. Dan moeten we haar optillen en eerst een vijftal minuten met haar ronddragen. Pas dan mogen we aan onze ochtendroutine beginnen 🙂
Ze slaat ook graag de verschillende gebeurtenissen in huis gade vanaf iemands rug, boven op de tv of zelfs de gordijnkap. Ze heeft ook een mooie band opgebouwd met de kindjes die haar graag entertainen met behulp van koordjes en balletjes. Er werd ook een grotere kattenbak aangeschaft, want daarin gaat ze grondig te werk.