Beste
Intussen is Bliksem een weekje bij ons.
Ze doet het goed en bloeit steeds meer open. We merken eigenlijk niet dat ze schuchter is. Wanneer er buiten geluiden zijn, zal ze wel alerter zijn of zich even verstoppen.
Er is nog niet veel bezoek geweest. We hebben haar eerst de tijd gegeven om hier te wennen. Dat is dus nog afwachten, al kan ze natuurlijk altijd zelf kiezen om even ergens rustig te gaan liggen in plaats van bij het bezoek te zijn.
Ze speelt graag en is nieuwsgierig. Ze kijkt graag aan het raam en maakt geregeld eens een toertje door het huis. Ze gaat graag op ontdekking.
Bliksem komt vaak knuffelen. Ze zal niet op de schoot liggen in de zetel maar wel kopjes geven. Ze geniet echt als we haar aaien en aandacht geven.
Elke nacht komt ze op bed liggen. Ze slaapt dan vaak.
Ze eet heel goed. We houden het wat in het oog zodat ze ook niet te veel eet (Ze krijgt zeker genoeg hoor 😉). Elke ochtend krijgt ze nat voer, verder heeft ze altijd brokjes.
Af en toe kan ze zich wel eens laten horen: Wanneer ze wilt spelen, wij gaan slapen en ze liever nog wat wilt knuffelen, haar eten in de ochtend op is… Ze miauwt wel veel minder dan de eerste dagen.
Kortom: Ze voelt zich al goed thuis!
In bijlage vinden jullie nog enkele foto’s, vooral tijdens het spelen.
Groetjes, Lotte en Wesley