Heyhoi!

Vorige week kwamen mijn vriend en ik Blues ophalen om mee te nemen naar ons thuis. Jullie zeiden dat we zeker updates mochten sturen dus bij deze.
Zaterdag bij het thuiskomen was Blues vrij angstig, een nieuwe plek is dan ook heel eng. Mijn vriend moest nog naar stage dus had ik een paar uur tijd om Blues rustig te laten wennen. Hij was vrij snel onder de zetel gekropen en daar heb ik hem ook rustig laten wennen. Ondertussen zat ik op de grond voor de zetel met wat werk op de salontafel en ineens lag Blues langs mij. Het ging met tussenpozen van langs me liggen en terug onder de zetel kruipen maar ineens (tot onze grote verbazing) sprong Blues op de zetel en kwam hij langs me liggen.
Zondag was een rustige dag. Mijn vriend (een koersliefhebber) en ik hebben in de zetel rondgehangen en Blues gebruikte dat moment ook om een zogenaamd ‘Rondedutje’ te doen.
Door de week was mijn vriend weg voor stage, maar ik was thuis, Blues en ik hebben die avonden dus gebruikt om goed te bonden. Als ik ’s avonds thuis kwam van een dag werken, was niks beter dan thuiskomen bij Blues. Hij geeft me zo onmens veel liefde en ik voel me zo blij met hem in het appartement bij me. Na de eerste dagen heeft hij ook al snel een favoriet plekje gevonden om zijn hoofd te rusten, namelijk eender waar op mijn been.
Haken zal voor mij nooit meer hetzelfde zijn want Blues zit nogal graag aan mijn haaknaald (het is dan ook heel aanlokkelijk als dat de hele tijd op en neer gaat hè)
Blues doet het thuis supergoed en wij zijn helemaal verliefd op hem. Soms lukt het ons ook om zijn poep een beetje proper te maken maar toch wordt hij daar nog snel geïrriteerd van. We houden vol!
Soms merken we wel dat hij nog wat moet wennen, maar tegenover hoe onze verwachtingen waren doet hij het supergoed!
Hij is ontzettend knap en lief en zijn zo benieuwd naar wat onze toekomst met kleine Blues nog brengt.
Met heel veel liefdevolle groetjes!!
Bert, Laura & Blues