Even een kleine update over Kitty.
Vanaf dag één was er een grote klik tussen Kitty en mij. Ze vertrouwde mij onmiddellijk leek het. Dat vond ik wel straf.
Ze kwam al direct knuffelen wanneer ik in bed lag. Soms zelfs onder de dekens!
Ze voelt zich heel erg thuis boven, waar ze vrij spel heeft en prachtig uitzicht heeft over de velden. Ze komt nog niet vrijwillig naar beneden hoewel ze dat mag. De hond geraakt niet boven.
Met onze dochter klikt het ook goed, maar kindjes zijn onvoorspelbaar en daar houdt geen enkele poes van 😉 Maar ze werd toch maar lekker ondergestopt door onze dochter! Zonder enig probleem.
Het contact met onze hond doen we heel traag maar het gaat goed! Onze hond is héél nieuwsgierig maar hij is niet kwaadgezind op Kitty en dus zijn we er gerust op dat het wel goed komt hier. Kitty zelf is onzeker en wat bang van de hond. Ze is het duidelijk niet gewoon. Maar we zitten al in het stadium dat ze beiden beneden in de living zitten, elk zijn plekje (Kitty in haar mandje waar ze echter niet uit komt).
We hebben de medicatie bij Kitty (in overleg met de dermatoloog) afgebouwd en ik test nu of ze zonder kan. Het lijkt goed te gaan maar we houden het goed in het oog. En vermits onze hond dezelfde medicatie neemt kunnen we ook heel snel terug opstarten indien nodig.
Met andere woorden: KITTY IS THUIS!
Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen en fijne adoptie.
Kopjes van Kitty en groetjes van Johanna, Timmy, Wiske en TJ