Beste mensen

In bijlage nog eens een paar foto’s van onze dametjes. Ze zijn intussen bijna 11 maanden oud en doen het heel goed. Van kleine, aanhankelijke poesjes hebben ze zich ontwikkeld tot redelijk zelfbewuste dames. Rosa heeft een kleine vergroeiing aan haar achterpootjes, maar ze heeft daar niet zoveel last van. Ze is wat trager met klimmen en klauteren dan Donna, maar ze komt waar ze wezen wil. Ze heeft zich ontpopt tot een echte knuffelaar, maar absoluut geen schootkat. Ze is graag buiten en is een prima vliegenvanger.
Donna is wel een schootpoesje, hoewel ze liever op de arm ligt. Zo heb ik vergaderingen, studiedagen en kerkdiensten via internet bijgewoond: met Donna op de arm. Ze is de avontuurlijkste van de twee en gaat regelmatig bij de buurkippen en -konijnen op bezoek om te zien of er nog iets lekkers te halen valt. Ze heeft ook al in het zwembad van de andere buren gelegen, maar dat was eigenlijk niet de bedoeling. Donna is de muizenvanger van de twee: ze heeft intussen ook door dat je die beestjes eten kunt als ermee spelen je begint te vervelen. Ze heeft er de afgelopen weken zeker al 5 verslonden!
Ze zijn nog altijd niet groot, maar dat worden ze misschien ook wel niet. Ze zijn er niet minder lief om. Gezondheidsproblemen hebben ze niet of nauwelijks, behalve dan de kleine handicap van Rosa.
De foto’s: Rosa is de zwart-witte poes en Donna de grijs-witte. Nogmaals dank dat jullie de meisjes aan ons toevertrouwd hebben. We zijn nog altijd heel blij met ze!