Dag allemaal,

Een tijdje geleden belden jullie nog eens en ik heb proberen terug te bellen maar beetje moeilijk om binnen te geraken precies. Dus daarom stuur ik jullie een mailtje om te zeggen dat alles heel goed gaat met Roosje.
We hebben nog eventjes problemen gehad met het eten en dan was ze ook een paar dagen maagklachten precies maar we zijn naar de dierenarts gegaan en hebben enkele dingen gekregen voor misselijkheid en probioticum. Ze heeft ook bloed getrokken om te kijken of er geen interne problemen waren met de vertering maar alles is in orde. Ondertussen gaat het al een tijd heel goed met Roosje, ze heeft geen last meer gehad en eet heel goed!

Na het de eerste 3w rustig aan te doen, zijn we haar beginnen meenemen naar familie en vrienden, vaker naar de honden wei met andere hondjes aanwezig, naar de boerderij,… Ze vindt het allemaal super! We hebben gemerkt, eenmaal los van de leiband, is Roosje heel speels en lief naar andere honden en dat gaat allemaal heel goed eigenlijk!

Ze is ook graag onder de mensen en komt geregeld om aaitjes vragen. De mensen die in het begin Roosje eens waren komen bezoeken zeiden dat ze echt helemaal is veranderd en open gebloeid.

We zijn echt heel blij dat ze een deel is van onze familie, ze is echt geweldig!!! Hieronder nog wat schattige foto’s van Roosje

Groetjes van ons allemaal!