Beste,

Hier nog eens een update over Zora, onze kruising Mechelaar x Stafford die we bij jullie geadopteerd hebben. In februari 2023 is ze al reeds 5 jaar bij ons.
In het begin liep het zeer stroef doordat ze dan andere honden en bezoekers durfde te knoepen.
Maar met enorm veel geduld en hulp van een gedragdstherapeute is dit veel verbeterd. In het voor jaar van 2021 is ze op een heel felle manier verlatingsangst beginnen vertonen, nadat wij door omstandigheden 6 maanden samen thuis waren geweest.
Ook hierbij zijn we aan de slag gegaan met een gedragstherapeute. En met behulp van deze therapie en medicatie om haar angsten te remmen, alsook het nodige geduld is dit weer goed gekomen.
Ondertussen zijn we verhuisd naar een huis met tuin er aan aangesloten en kan ze constant binnen en buiten lopen. Ze is nu helemaal opengebloeid. Ze heeft leren spelen met haar knuffels. Ze komt regelmatig mee op bed slapen bij ons en een moeilijke eter zal ze altijd blijven. Ze staat nu op een hypoallergeen dieet, wat ervoor zorgt dat wij tweemaal per week vers koken voor haar. Met vers vlees en verse groentjes.
Mvg,
Anse