Hallo allemaal!

Kennen jullie mij nog?

Het is Malice, het karakterkatje op leeftijd dat 2 jaar geleden geadopteerd werd. Ondertussen luister ik heel goed (vooral als er met het doosje met snoepjes gerammeld wordt) naar de naam Sushi en ben ik de grootste knuffeltante van Bilzen en omstreken geworden .

Aan mijn pensioen ben ik nog lang niet toe want sinds een paar maanden heb ik een echte kantoorjob, mét een hoge functie: toezicht houden hoe mijn baasje werkt. De ene keer genesteld op haar schoot, de andere keer languit en snurkend op het toetsenbord… Ik doe dat goed want ik word de hele dag door beloond met knuffels en aaitjes. En als er telefoon komt van een collega dan doe ik graag ook zelf een ‘miauwtje’. Want ‘babbelen’ dat heb ik sinds kort geleerd, en geloof me, ik ben een echte tetterkont !

Voor de rest vul ik mijn dagen met slapen in mijn donutkussen, vogeltjes en eekhoorntjes bespieden in de tuin, snoepjes zoeken in de snoepjestoren die mijn baasje maakte, luilekker in het zonnetje liggen, spelen met mijn pluchen aapke, lekker eten (al ben ik wel kieskeurig), mee op bezoek gaan bij ma’ke, verstoppertje spelen op zolder (en enkel voor een vleesje terug naar beneden komen ***gniffelgniffel***),..

Ik ben hier wel een beetje met mijn gat in de boter gevallen en ik hoop dat al mijn asielvriendjes ooit hetzelfde kunnen zeggen. Maar om hen in tussentijd op te vrolijken kom ik hen binnenkort graag trakteren op lekkers en speelgoedjes ter ere van mijn 2de adoptieverjaardag op 9 mei. Mijn baasje zal het pakketje afleveren zo gauw de corona-maatregelen het toelaten…

Dank je wel voor al jullie goede zorgen, vroeger voor mij, en nu voor alle andere katten en honden die bij jullie verblijven!

Lieve kopjes en spin-geluidjes van Sushi’tje

en een dikke dank-je-wel van mijn baasje Inge omdat ze nog steeds zo blij is dat jullie het mogelijk maakten dat ik bij haar mocht gaan wonen

Zal ik nog een paar fotootjes toevoegen van mijn prinsessenleventje?