11
mei
2019

Sammy

0 Flares 0 Flares ×

Hey Jos,

Het is alweer even geleden dat ik een update heb gegeven van onze beer! Ik heb al heel vaak tegen Mickey gezegd dat ik nog eens een mailtje ging sturen met alle foto’s. Helaas zijn we enkele weken geleden een groot deel van de foto’s kwijtgeraakt, maar ik wilde je deze foto’s toch nog even doorsturen!

Sammy met zijn tweede verjaardag en een foto van zijn taart, die hij heeeeeel graag in één keer wou opeten maar hij moest delen met de andere hondjes

De vaste foto die we elk kaar op dezelfde plek, op hetzelfde moment zullen maken. Kijk eens wat een verschil het eerste jaar zo’n mager mannetje, die totaal niet wist wat hij met Mickey moest aanvangen. Nu zijn allergrootste vriend.

Sammy zijn tweede nieuw jaar met ons. Het was echt een gekkenwerk om met ons 5 op de foto te staan, maar het resultaat is het zeker en vast waard!

En de rest van de foto’s zijn Sammy zijn dagelijkse bezigheden. We hebben echt een veel te slimme hond, die alle tientallen Kong ballen en andere speeltjes die mentaal zouden moeten uitputten, heel snel beu is. Gelukkig dat wij hem enorm graag zien en hem voor geen geld van de wereld ooit zouden kunnen missen. Zelfs met zijn deugnieterij heeft hij na anderhalf jaar nog altijd ons hart gestolen

Veel groetjes, en tienduizend lekjes van Sammy

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×