24
apr
2019

Rambo

0 Flares 0 Flares ×

Rambo is een kater van 7 jaar oud. Hij kwam in het asiel terecht omwille van een inbeslagname. Rambo bleek een fikse blaasontsteking te hebben met blaasgruis. Hiervoor krijgt hij aangepaste voeding. De eerste dagen was dit niet bij te houden. Hij was uitgehongerd. Toch blijft Rambo een stoere kater waar liefde zeker door de maag gaat. Rambo was in het begin zeker geen grote knuffelaar. Hoewel hij zeker nieuwsgierig was, nam zijn onzekerheid de bovenhand. Ondertussen is dit al goed gebeterd. Hij laat zich al beter benaderen, maar de meeste vooruitgang krijg je als je hem laat komen. Hij komt snuffelen, geeft kopjes en zelfs likjes. Je mag hem dan ook aaien. Bij vreemden zal dit natuurlijk wat tijd vragen. Een rustige thuis is dan ook een must.

Rambo mag dan wel met andere katten samen geleefd hebben; in het asiel hebben we niet de indruk dat hij daar gelukkig mee is. Hij leek meer contact te zoeken met ons toen hij alleen in de adoptieruimte zat, was socialer. Nu er terug soortgenoten bij hem zitten, zie je dat hij zich terugtrekt en minder contact maakt.

We zoeken voor deze kerel een thuis waar hij binnen en buiten kan, zonder andere katten en zonder kleine kinderen. Een groot terras is eventueel ook een optie.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×