01
feb
2013

NEUTRALISATIEBONNEN HUISKATTEN STAD GENK

0 Flares 0 Flares ×

amarettoHet steriliseren  of castreren van je eigen huiskat is jouw eigen verantwoordelijkheid. Doe dit zeker! Je helpt hierdoor niet alleen mee aan het probleem van teveel katten, je helpt er ook nog eens je eigen kat mee! Een sterilisatie of castratie geeft je kat veel meer kansen op een gezonder leven, waardoor jij als baasje weer heel wat dierenartskosten uitspaart!

Ben je van Genk, dan heb je nog eens het geluk om een kortingsbon voor de castratie of sterilisatie te kunnen komen halen in het asiel. Deze kortingsbon wordt door de stad Genk geschonken aan zijn inwonende katteneigenaars. Je betaalt in het asiel een waarborg van €25 voor een kattin en €15 voor een kater. Als je nadien met het bewijs van de dierenarts terug langs komt, krijg je de waarborg terug samen met €25 van de stad voor een kattin of €15 voor een kater.

Dus dubbel voordeel: Je kat is gezonder en extra centjes in de portemonnee! Ben je van Genk en heb je een kat die nog niet gecastreerd of gesteriliseerd is, kom zeker langs voor je bon of bel voor meer uitleg naar het asiel of de groendienst van Genk!! Opgelet, het aantal bonnen zijn beperkt.! NIET TWIJFELEN, KOM LANGS!

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×