14
mrt
2019

Nayla (DBC Born) GERESERVEERD

0 Flares 0 Flares ×

Nayla is een vrolijke, enbornnergieke Amerikaanse Cocker spaniel van 4 jaar. Ze is naar de opvang gebracht omdat haar baasje te weinig tijd voor haar heeft.

Nayla is enthousiaste, vriendelijke, blije hond die graag in gezelschap is van mensen. Het is een echte allemansvriend en gaat hier in de opvang heel graag mee wandelen. Tijdens het wandelen gaat haar neus op de grond en heeft ze niet altijd veel aandacht voor haar baas maar dit is natuurlijk wel een beetje een Cocker trekje. Als ze dan iets ruikt kan ze wel soms trekken aan de lijn. Dit zal dus zeker nog een aandachtspunt zijn voor een nieuwe eigenaar. Naar andere honden die ze tegenkomt reageert ze meestal vriendelijk en blij en lijkt het alsof ze ermee wil spelen. Nayla houdt ook erg van spelen en het maakt haar niet zoveel uit elke speeltjes, alles is even leuk. Bij haar vorige baasje kon ze een aantal uurtjes alleen zijn. Dit zal wel opnieuw opgebouwd moeten worden bij een nieuw baasje.

Omdat Nayla kan grommen als je haar iets wilt afpakken plaatsen we haar niet in een gezin met kinderen. Ze wil dit soms wel ruilen voor een koekje.

Nayla is na plaatsing door ons teruggebracht naar de opvang omdat ze agressief (durft te bijten) kon zijn nadat ze iets had (wat ze eigenlijk niet mocht) gepakt en mensen dan in de buurt kwamen of het wilde ruilen voor een koekje.  Zoals bijvoorbeeld de wc rol die ze gepakt had of een dopje van een fles dat op de grond was gevallen.
born
Ze heeft dus wel een serieus gedragsprobleem waar door een nieuwe eigenaar aan gewerkt moet worden. Het zal waarschijnlijk ook wel nodig zijn om hier een gedragsdeskundige bij in te schakelen voor begeleiding.

We zijn voor haar op zoek naar mensen met veel tijd. Mensen die graag wandelen en veel met een hond willen ondernemen.  Het liefst ook mensen met ervaring met moeilijkere honden. Die ook willen werken aan het gedragsprobleem dat Nayla heeft en hiervoor een gedragsdeskundige inschakelen. Ben je op zoek naar een leuk kameraadje en lijkt Nayla je de ideale match? stuur dan een mail naar limburg@dierenbescherming.nl  bornnn

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×