Dag Jos,

Dag Selma,

We willen jullie even informeren over de eerste week van Nala bij ons.

De eerste dagen was het voor iedereen een beetje zoeken wat zijn plekje was.

Het is wel verbazend hoe snel Nala zich bij ons thuis voelt.

Na 2 dagen was het voor haar al niet meer nodig om overdag even in haar schuilplaats ‘de bench’ te gaan liggen.

Als we ’s avonds in de zetel zitten, heeft ze haar vast plekje al veroverd.

Onze Simba moest wel wennen aan haar aanwezigheid maar had geen boze reacties. Na één week is het al een groot verschil hoe hij met haar omgaat maar hij heeft het nog niet volledig  verwerkt dat hij niet meer het enigste hondje is.

Wij vinden Nala een vrolijk, lief hondje dat zeer leergierig en dankbaar is. Volgens ons wel met een eigen karaktertje dat nog naar boven zal komen in de volgende weken.

Wij zijn blij dat we deze stap hebben gezet.

Wij willen ook nog even terugblikken op de adoptieprocedure.

Ons contact met jullie hebben we als zeer positief ervaren.

Vanaf het eerste contact konden we met alle vragen terecht, werd de procedure al toegelicht en werd in alle openheid informatie gegeven.

Tijdens het ontvangst door Jos in jullie gebouwen, werd voldoende tijd voorzien om de adoptieprocedure toe te lichten en het dossier van Nala te bespreken zonder het gevoel te hebben van enige verplichting.

Het was bijzonder om met het pleeggezin kennis te maken. Zij hebben de moeite gedaan om met Nala tot bij ons thuis te komen zodat beide dieren nog even op hun gemak konden zijn.

We hebben Kathleen op de hoogte gehouden van de vorderingen deze week en willen bij deze een aantal van deze foto’s met jullie delen.

Alvast bedankt en hopelijk gaat het zo verder met Nala bij ons.