09
mei
2019

Mille (Finn)

0 Flares 0 Flares ×

Beste Jos en co
Even een kleine update van Mille.Hij is nu precies 2 weken bij ons en het lijkt alsof het nooit anders geweest is. Het is ongelooflijk hoe snel hij zich aangepast heeft en hoe goed hij al luistert! 
De eerste nachten heeft hij geprobeerd om uit te breken uit de keuken, hetgeen ook wonderbaarlijk gelukt is, want het is een acrobaat met een sterk gebit. Maar met de nodige aanpassingen lukt het niet meer en hij heeft er zich dan ook onmiddellijk mee verzoend. Dat typeert hem wel: even kijken wat kan, en als het niet lukt dan is het ook goed.

😊

Hij speelt heel graag met de bal, wandelt graag, knabbelt graag op knookjes, maar kan ook heel rustig liggen en slapen. Dat hadden we niet verwacht, en dat is dus echt wel een meevaller. Hij is enorm lief, echt een grote fletsdoos en een allemansvriend. Ook dit hadden we niet verwacht, en dat is echt wel zalig. Je ziet hem genieten van mensen in z’n buurt. We hebben ook al bezoek gehad en dat ging heel vlot. Hij is sinds vorige week wel al aan het waken, maar het blaffen duurt nooit lang.Kortom, hij heeft onze harten al serieus veroverd. De match is 100%! We kunnen ons geen leukere hond inbeelden!
Hartelijk dank voor jullie goede zorgen en ondersteuning! Ik ben blij dat we Mille (nu Finn) een tweede kans hebben kunnen geven en dat kon alleen dankzij jullie.Ik stuur nog een paar fotootjes.Succes nog met alles wat jullie doen!
Groetjes
Vicky

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×