09
nov
2019

Mexx

0 Flares 0 Flares ×

He daar, Mexx hier.

Je ziet het misschien al aan mijn grijze snuit, maar ik ben een senior. Ik heb al 12 verjaardagen mogen vieren en in december vier ik mijn 13e verjaardag. Mijn grootste verjaardagswens is om deze feestelijke dag in mijn nieuwe thuis te vieren en niet hier in het asiel.

Je zou me wel een oude sok kunnen noemen. Als ik in een nieuwe ruimte kom en nieuwe mensen ontmoet dan ga ik op mijn gemakje alles en iedereen verkennen. Mijn neusje gaat dan flink tekeer en vindt elk spoor en geurtje die er te vinden is. Ik ga fijn kijken bij de nieuwe mensen en zie al gauw of zij oké zijn.

Lekkere snoepjes en vleesjes vind ik heerlijk en ik kom deze dan ook graag opeten.

Ik ben in beslag genomen omdat mijn vorige baasjes mij helaas niet de zorg konden geven die ik nodig had. Ik kreeg ineens heel veel jeuk en het bleek dat ik wat allergieën heb. Hier krijg ik in het asiel medicijnen voor die de jeuk gelukkig verhelpen.

Al ben ik dan oud, ik hoop dat ik nog van mijn oude dag mag genieten in een fijn en rustig thuis met eventueel oudere kinderen. Mocht er een leuk en stabiel teefje wonen dan wil ik daar best eens mee kennis maken!

Laat u mijn verjaardagswens uitkomen? Neem dan snel contact op met het asiel!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×