16
mei
2019

Matti

0 Flares 0 Flares ×

Terug van weg geweest. Matti kwam eerder al in het asiel terecht als zwerfdier. Hij werd gevonden in Heusden-Zolder. Matti had geluk en kon vrij snel vertrekken naar een nieuwe thuis. 1 weekje heeft het mogen duren en Matti stond terug bij ons in het asiel. Wat is er mis? Eigenlijk niks. Matti is gewoon zichzelf als voorheen, maar je moet hier natuurlijk mee kunnen omgaan. Het is mooi om te zien hoe we Matti hebben zien openbloeien van teruggetrokken kat, die toch snel zijn aai in ontvangst nam tot zelfzekere kerel.

Matti is heel erg aanwezig. Wij jij bent, zal hij waarschijnlijk ook zijn. Hij is heel nieuwsgierig en geïnteresseerd, wil liefst overal bij zijn. Daarbij komt ook nog dat hij heel erg actief is. Matti heeft, om het in de volksmond te zeggen, geen zittend gat. Hij heeft tonnen energie, knuffelen komt bij hem dan ook op de 2de plaats. Een paar aaitjes over zijn kopje kan hij zeker appreciëren, maar meer moet het voor hem niet zijn. Een tuin is een absolute vereiste voor deze kerel en het is dan ook een uitdaging om hem van voldoende entertainment te voorzien de eerste weken in zijn nieuwe thuis wanneer hij nog niet naar buiten kan. Matti is heel voergevoelig. Hiermee is zeker wat te doen. Zelfs het vangen naar snoepjes vindt hij helemaal geweldig.

Matti kan niet geplaatst worden bij andere katten. Hij is 3 jaar oud. Door zijn hevigheid zien we hem liefst niet bij kleine kinderen.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×