11
mrt
2019

Louis

0 Flares 0 Flares ×

IMG_0463 IMG_0656 IMG_0439Ik was van plan jullie nog een mailtje te sturen over Louis, ik heb de naam gehouden maar dan op zijn engels uitgesproken (Lewis).

Al in het mandje in de auto was hij vrij relaxt, toen we thuis kwamen was het meteen van de 1ste  minuut alsof hij thuis was. Was helemaal niet bang en heeft zich niet verstopt. Meteen wat eten en spelen en bij me komen liggen.

Het gaat goed met hem, ik was de eerste 2 weken niet aan het werk dus dat was wel ideaal om hem te laten wennen en niet meteen lang alleen te laten. Hij is eigenlijk heel braaf en lief. Hij miauwt ’s nachts of ’s morgens niet ongeacht hoelaat ik opsta, doet goed op de kattenbak. Hij heeft wel zijn ondeugende uurtjes, alles vindt hij interessant, een mat, schoenen, een gordijn om achter door te rennen. Maar hij breekt niets af dus dat zit wel goed. Hij houdt zich prima alleen bezig, zijn tunnel vindt hij geweldig om door te rennen en in te rollen. En hij is helemaal gek van balletjes en speelgoedmuisjes, hij rent hier overal mee onder en over en tussendoor, leuk om te zien hoe goed hij kan dribbelen haha. Hij sprong wel vaker tegen de muur op om zich af te stoten maar heb deze week een grotere krabpaal gekocht en sindsdien heeft hij dat niet meer gedaan. Ondertussen kan ik hem ook goed oppakken om even te knuffelen of dan kijken we samen naar buiten. Vanzelf op mijn schoot komen liggen doet hij niet echt, wel ligt hij graag in de buurt om met zijn pootje me toch net te kunnen aanraken. Als hij echt moe is en ik leg hem op mijn schoot dan vindt hij het wel prima voor een tijdje. Dus we hebben het wel fijn samen, vriendjes voor het leven

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×