05
nov
2019

Loeka GERESERVEERD

0 Flares 0 Flares ×

Helaas kwam de 1 jarige Loeka bij ons terecht nadat zijn baasje werd opgenomen in het ziekenhuis. De verlegen Cocker Spaniel Loeka is nu meer op zijn gemak en klaar voor adoptie.

Toen Loeka net hier was durfde hij nog niet zoveel. Al die nieuwe dingen, mensen en honden jaagde hem angst aan. Gelukkig is hij wel beginnen te ontdooien en nu is hij al een heel stuk vrolijker en dapperder.

Piepers, daar doe je Loeka het grootste plezier mee. Hij speelt hier ontzettend graag mee en vergeet dan even de wereld om hem heen. Het is ook geweldig om te zien hoe Loeka zichzelf kan vermaken met de pieper en dan de gelukkigste hond van de wereld lijkt.

Verder is Loeka een hond die geniet van aandacht en het ook fijn vindt om geaaid te worden. Het liefst zit hij dan dicht tegen te aan zodat je fijn zijn borst kunt kriebelen.

Toch moet Loeka rustig vertrouwd raken met nieuwe dingen. Het is een hondje die daar even de tijd voor nodig heeft. Lekkere vleesjes kunnen wel een goede stimulans zijn om wat sneller over zijn angst heen te komen.

We zoeken voor Loeka zachte mensen die de nodige structuur kunnen creëren en hem steun bieden als hij die nodig heeft. Een klein gezin met misschien een leuk hondenvriendinnetje. Kleine kinderen vindt Loeka helaas niet zo leuk.

Bent u de geschikte kandidaat voor Loeka? Neem dan snel contact met ons op.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×