Hey Beste Dierenvrienden,

Ik wil jullie graag een update bezorgen over mijn trouwe vriend die ik bij jullie mocht adopteren.
Ik kwam Light rond mei 2018 ophalen. Hij was toen 9 jaar.
Het was de start van een prachtig avontuur samen. Al van in het begin klikte het perfect tussen ons. Ik kan niet zeggen dat er ooit moeilijke momenten zijn geweest. In het begin aan elkaar wennen ging zeer snel tot mijn verbazing. Wat liefde, respect en geduld toch kunnen doen. Hij heeft me veel geleerd.Light is altijd een erg brave, aanhankelijke, trouwe vriend geweest. Ondertussen heeft hij de respectabele leeftijd van 15 jaar behaald en daar had ik nooit van kunnen dromen. De tijd heeft hem ontzien en ik doe er steeds alles aan om hem de beste zorg te geven. Ik zie hem echt ongelofelijk graag. Het is alsof hij mij gekozen heeft en niet andersom.
Hij heeft wat ouderdomskwaaltjes sinds een jaar. De heupen en pootjes zijn wat stijf geworden maar verder gaat het echt goed met hem. Enkele maanden geleden begon hij tijdens wandelingen met de achterpootjes wat te slepen toch bleef hij gelukkig en actief. Er gebeurde ook steeds vaker sanitaire accidentjes en daar schaamde hij zich enorm om. Dat deed me pijn. Na wat zoeken heb ik gelukkig een fantastische dierenarts gevonden die wonderen verricht met accupunctuur therapie (Dijn de langhe in Welken)
We gaan momenteel om de 2 weken op “onderhoud”.
Sinds de 2de sessie geen accidentjes meer, pootjes veel beter en gewoon vol energie en levenslust. De wandelingen kunnen niet meer zolang duren als vroeger maar we hebben een leuk toertje dat voir hem perfect haalbaar is. We spelen ook vaak samen in de tuin met de bal. Dan word hij precies terug een puppy 😄.
We komen rond de tijd in het jaar dat hij komt vragen om buiten in zijn mooie hok te gaan slapen. Ik gun hem dat natuurlijk graag al is het voor mij wat raar om dan zonder hem in de zetel te liggen savonds (gemisjes 😊) gelukkig geeft hij me veel lekjes en pootjes door de dag.
Alles dik in orde hier dus, al besef ik me dat onze tijd samen misschien niet heel lang meer zal duren dus genieten we samen ten volle van elk moment.
Hopelijk genieten jullie evenveel van het lezen van ons verhaal als ik geniet van het te schrijven. Als jullie willen mogen jullie dit op de site publiceren.
Ik voeg nog wat fotos toe.
Bedankt om mij mijn beste vriend ter wereld te bezorgen. De traantjes van geluk staan me momenteel in de ogen. Ik kom naar de Mechelaardag op 4 juni, hopelijk zien we elkaar daar.
Lieve groetjes van mezelf,
lekjes en pootjes van Light ❤
Ik voeg nog wat foto’s toe.