11
jul
2013

Kitten tussen zware ijzers

0 Flares 0 Flares ×

kitten tss ijzer 1Een moederkatje was bevallen tussen het oude papier in een loods van een bedrijf. Daar konden ze natuurlijk niet blijven liggen. Toen we aankwamen had mamapoes al een verhuis gedaan. Gelukkig wist de eigenares waar ze naartoe waren. We hoorden een kitten schreeuwen,… dat was niet normaal…. We keken in grote bakken waaruit het geschreeuw kwam… het enig dat we zagen was ijzer, ijzer en nog eens ijzer! Zware ijzer schakels en daartussen geschreeuw van een kitten…

Net als het spelletje Mikado moesten de ijzers één voor één weg genomen worden zonder de andere te doen bewegen, want we hadden geen idee hoe het kitten er tussen lag. kitten tss ijzer

Gelukkig ging dit goed en vonden we het kitten. Het was al goed onderkoeld en mama was nergens meer te bespeuren met al onze verbouwingswerken. Mamapoes had zo nooit meer aan het kitten gekomen. Het kitten ging mee en werd in de couveuse op temperatuur gebracht.

’s Avonds lekker opgewarmd kon het naar één van onze opvanggezinnen, samen met nog een ander achtergelaten kitten van 120 gr.

Ondertussen staat voor mamapoes een vangkooi opgespannen. Hopelijk komt ook hier snel het goede nieuws dat ze gevangen is.

kitten tss ijzer 3

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×