02
okt
2018

Hulp gevraagd

0 Flares 0 Flares ×

! GROOannoncefotoT NIEUWS !

De verkiezingskoorts bereikt nu ook het asiel… want jouw stem telt!

*** Tromgeroffel ***

Als eerste dierenasiel in België zal Genk zeer binnenkort beschikken over een heuse avonturenplek voor haar asielhonden, ter stimulans van lichaam en geest en het broodnodige ontstressen.

Om het asielleven van onze bewoners dus aangenamer te maken d.m.v. de realisatie van dit project, hebben de honden ook jullie steun en hulp hard nodig, en we starten vandaag dan ook met de eerste loodzware opdracht : het kiezen van de naam van “Project X”.

Je kan een keuze maken uit volgende 4 namen :

-Avonturentuin

-Hondenhof

-Blote pootjespad

-Belevingstuin

Stemmen kan enkel door te reageren op deze post (niet per email) met vermelding van jouw keuzenaam. Stemmen kan tot 1 december aanstaande.

En niet foetelen hé,  één stem en dus één gekozen projectnaam per persoon!

Geen facebookstemmer? Ook tijdens de openasieldag van 7 oktober aanstaande kan je in het asielstemhok jouw stem uitbrengen en alvast gaan snuffelen op de exacte locatie van dit toekomstige project.

De volgende weken en maanden kan je uiteraard de realisatie van Project X op de voet – euh poot volgen, en komen er oproepen tot helpende handen, tweedehandse en nieuwe (bouw)materialen, groenvoorzieningen enz. Hou dus zeker de facebookpagina in de gaten!

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×