Hey Jos

Onderaan de mail staat een WeTransfer link met wat foto’s en filmpjes van Ginger.

Ze is het hier al helemaal gewoon en we leren haar steeds beter kennen.

Ondertussen hebben we ook al het dekentje van het kinderhekje tussen de keuken en de leefruimte kunnen halen. Ze springt ook dan niet meer.

We merken ook dat ze het erg goed wilt doen en zonder problemen doet wat er van haar verwacht word. Ze weet ook al perfect dat ze in de bench in de auto moet en dat we dan naar plekken gaan waar ze vrijuit kan spelen en wandelen zonder de drukte van de stad. Oh wat waren we trots toen ze er de eerste keer vanzelf insprong!

Ook binnen in huis gaat ze soms uit zichzelf een dutje doen in de bench wat ons toch doet geloven dat ze het best een gezellige plek vindt, wat ook wel een beetje ons doel was.

We hebben een tijdje terug een beetje moeilijkheden gehad met het wandelen. Nuja moeilijkheden is een groot woord. Wanneer Ginger een andere hond zag dan blafte en trok ze fel aan de lijn. De baasjes van de andere honden reageerden meestal geschrokken en maakten zich snel uit de voeten. Dit is natuurlijk geen fijne manier om wandelingen te maken.

We zijn dan begonnen met haar te laten zitten als er een hond passeert en haar met een snoepje te belonen als ze dit flink doet. Dit gaat steeds beter en beter en ondertussen zijn er keren dat ze nog niet eens omkijkt als er een andere hond passeert. Ze ziet er op die momenten ook niet bang uit naar mijn mening.

Kortom, we maken vorderingen 😊

 

We hadden echt geen beter kameraadje kunnen wensen dan Ginger. Het is echt zo een top beest. We horen ook van andere hondenbaasjes dat ze verrast zijn dat Ginger na een paar weken al zo op haar gemak is bij ons. Dit is natuurlijk wel fijn om te horen.

 

PS. Ik zag laatst op jullie Facebook een kalender passeren. Hoe gaat dat juist in zijn werk als ik hem wil bestellen? Naar Genk komen is een beetje omslachtig enkel voor de kalender. Kan hij misschien opgestuurd worden?

 

Alvast bedankt.

 

Groetjes Ellen en Lawrence

Pootje van Ginger