09
feb
2018

Drop

0 Flares 0 Flares ×

Goedemorgen,

Bij deze weer een update over Drop die toch een nieuwe naam heeft gekregen; Daran.
Hij doet het geweldig! Wat een ontzettende schat is het. Hij heeft last van verlatingsangst. Maar hij maakt duidelijke vooruitgang. Het slechte eten is wel iets dat we erg goed in de gaten houden samen met de dierenarts. Hij eet eigenlijk alleen goed als ik bij hem blijf zitten of als we blikvoer door de brokken doen. Van blikvoer krijgt hij echter dunne (en veel) ontlasting dus daar zijn we afgestapt. Voor nu hebben we in samenspraak met de dierenarts besloten om hem tijdelijk puppyvoer bij te geven.
Aan de lijn doet hij het steeds beter. Alleen als we andere honden tegen komen of als hij iets zeer interessants ruikt kan hij ontzettend gaan trekken. Hoe was hij bij jullie met andere honden?
We hebben wel al heerlijk gewandeld in de uiterwaarden, het bos en op de heide. Dan is Daran helemaal in zijn element. Hij houd ontzettend van wandelen en van knuffelen! Bezoek in huis vind hij ook geweldig en hij is vorige week ook een keer met ons mee geweest op bezoek bij vrienden. Hij moest toen in de lift en ook dat ging erg goed! Verder is hij dus al mee geweest naar de dierenarts, waar ze hem geweldig vonden en allemaal met hem geknuffeld hebben. En hij is mee geweest naar stal. Hij negeert de paarden en vind het alleen maar leuk dat hij mee op pad is.
Hij leert vrij snel waardoor hij binnen anderhalve week de commando’s plaats, af, terug, kom hier, toe maar, volg, sta en poot al kende.
Komende dinsdag laten we hem castreren en meteen de bult aan zijn achterpoot verwijderen. Ik laat jullie weten hoe dat is gegaan.
Groetjes,
Iris
Bijgevoegd een reeks foto’s die onze eerste weken wel mooi laten zien.dav

dig

dig

dav

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×