Beste mensen van het asiel,
Graag laat ik jullie weten hoe het Chucky hier vergaat na 9 weken…. de overstap van asiel naar een huiselijke situatie was zowel voor jullie,voor ons,als Chucky heftig en intens.
Ondertss hebben wij een Chucky leren kennen,die stap voor stap aan het transformeren is naar een huis,tuin en keukenhond…. Dat laatste mogen jullie letterlijk nemen,hij ligt naast mij als ik kook….Chucky word heel zelfzeker,met vrouwtje als ruggesteun.De angst voor mannen was goed te zien,maar ondertussen heeft elk gezinslid zijn grootste vertrouwen gekregen.
Chucky is veranderd in een enorme happy baby….knuffelen en zoenen is zijn grootste tijdverdrijf,Bij mij ligt hij graag over mijn schoot,daar jammert hij om,tot ik tik op mijn schoot….erg grappig om zien,wij hadden nooit verwacht hem op zo’n korte periode zo hecht te krijgen… In huis overdag heeft hij vrede genomen met alle geluiden,en de tv… de 9 weken werken met Chucky zijn intens,maar erg dankbaar….Het is mooi om zien hoe hij transformeert.Nooit hadden wij durven dromen, hoe Chucky zelf anticipeert op zijn stress,en deze snel overwint.Wij zien een hele gelukkige hond ,die enorm openbloeit,en we genieten, ook hij…. Ik wil alle mensen graag meegeven,dat een hond met de geschiedenis van Chucky, ook de moeite en het werk waard zijn,om een dier een nieuwe start te bieden.Wij willen jullie nogmaals bedanken voor deze lieverd,jullie hulp,jullie begeleiding om deze overstap aan te kunnen….
Ik hoop dat andere mensen, bij Ara,of andere hondjes met angst,ook de potentie kunnen zien,zoals wij bij Chucky.
Door te werken met het beleid,dat bij elke nieuwe stap,alle partijen zich goed voelen,je een hele leuke beste vriend krijgt.
Hierbij wat leuke foto’s