22
mrt
2019

Chayenne MET FILMPJE

0 Flares 0 Flares ×

IMG_3734-bewerktDeze dolle kruising stafford van vermoedelijk 6 jaar oud, genaamd ‘Chayenne’, kwam reeds meerdere malen bij ons terecht, telkens na een date met de hondenvanger.  De laatste keer bleek haar chipnummer echter niet meer te kloppen en konden we haar baasje niet meer terug vinden.

In het asiel leerden we dat ‘Chayenne’ niet de beste maatjes is met andere honden.  Naar mensen toe daarentegen is ze enorm sociaal.  Het liefst van al komt ze tegen je aan liggen en knuffelen terwijl jij naar je favoriete serie kijkt, om dan iets later naast je in slaap te vallen.

Een omheinde tuin waarin ze kan rennen en haar speelse zelf kan zijn is zeker een pluspunt.  Haar belonen met een lekker hapje hoort er natuurlijk ook bij.  Voor haar zoeken we lieve mensen die het toch nog wel energieke karakter van haar kunnen waarderen.  Kinderen in het gezin kunnen, maar dan vanaf een leeftijd van 8 jaar.  Ze dient echter wel de enige hond des huizes te zijn.

Vallen jullie voor dit schattige grijze snoetje en willen jullie haar in de watten leggen? Neem dan via een mail of telefoontje contact met ons.  En wie weet is het wel een match!

 

 

 

 

chayenne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×