12
mrt
2019

Camille

0 Flares 0 Flares ×

oznor

Camille is een kattin van 9 jaar. Ze werd afgestaan aan het asiel omdat ze zich niet meer thuis zou voelen. Camille zou al mee verhuisd zijn naar verschillende landen, heeft zich elke keer goed kunnen uitleven in de bossen die rond de woning lagen. Nu ze in het centrum wonen, is dit moeilijker en leek Camille zich meer af te zonderen. Toch lijkt ons de grootste verandering in huis de komst van een kindje. Sindsdien verstopte Camille zich immers onder de zetel en komt ze pas te voorschijn als het kindje slaapt. Zeker nu het kindje begon te kruipen en de handjes graag alles vastnamen wat binnen handbereik was.

Camille heeft het erg moeilijk in het asiel. Toch zijn we al een klein stapje vooruit gegaan van verscholen in een mandje naar gewoon in het zicht.

Nu we stilaan richting het drukke seizoen gaan, komen er meer katten in de kamer waardoor ze terug haar plaats gekozen heeft in haar hokje. Ondertussen gaan we toch wel in kleine stapjes vooruit. Als vaste medewerkers haar eten geven in de ochtend, komt ze vaak luid miauwend te voorschijn. Ook een aai lukt terwijl ze eet. Op andere momenten is Camille weer haar onzekere ik. Ze laat niemand toe. Dit zal stilaan opgebouwd moeten worden, wat zeker beter zal lukken eens Camille uit de stress van het asiel is en haar eigen plaatsje heeft. Camille zou graag bij haar baasje liggen, maar niet echt op schoot. Ze speelt graag met balletjes, hengels. We zoeken voor haar een rustige thuis zonder kleine kinderen waar ze zeker ook na verloop terug naar buiten kan.

Een paar weken verder zijn we toch weer wat stapjes vooruit gegaan. Camille begroet ons ’s morgens vrolijk. Zie filmpje.

oznor

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×