02
okt
2019

Butchy GERESERVEERD

0 Flares 0 Flares ×

Dit wollige en blije gezicht is van Butchy, een jong Akita meisje die in december haar eerste verjaardag viert.

Haar gezicht is niet altijd blij geweest.. Nog geen jaar oud en nu al zo veel meegemaakt! Butchy is gekocht bij een broodfokker en vrij snel afgestaan aan ons asiel omdat haar eigenaren haar niet aankonden. Butchy is vrij weinig gewend en heeft nog niet van een goede en fijne opvoeding mogen genieten.

Hier in het asiel was het een hele angstige hond en haar aandachtspersoon is flink met haar aan de slag gegaan.
Ongeveer 4x in de week had Butchy quality time met haar persoon en kreeg hierdoor steeds meer vertrouwen in haar omgeving en ook in mensen. Al dat harde werk heeft zijn vruchten afgeworpen. Butchy is steeds vrijer en beleeft steeds meer plezier in het ontvangen van aandacht.
Stiekem is ze namelijk een grote fan van knuffelen en kan hier uren van genieten. Je ontkomt bij een knuffelsessie ook niet aan haar natte en liefdevolle kussen. Samen dingen doen zoals het zoeken van snoepjes of het leren spelen vindt Butchy ook erg leuk.

We zoeken voor Butchy baasjes die haar met geduld, liefde en duidelijkheid verder kunnen opvoeden en samen haar omgeving kunnen gaan ontdekken.
Een rustig thuis met actieve mensen zonder kleine kinderen. Mocht er al een stabiele en knappe reu wonen dan mag die eventueel kennis komen maken.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×