05
jun
2019

Bruno *verblijft in Born

0 Flares 0 Flares ×

Bruno is een imposante verschijning met zijn lichte ogen en forse bouw. Het is moeilijk te achterhalen wat voor kruising het precies is, maar we zien er veel uiterlijke kenmerken in van een catahoula dog. Wellicht zit er toch ook nog iets van dog in, gezien zijn grootte en lompheid. Bruno is een flinke reu van bijna 50 kg. Hij is als vondeling in de opvang terechtgekomen waardoor we weinig weten van zijn achtergrond.  Wat we wel weten is dat zijn vorige eigenaar hem  afgelopen november zelf herplaatst heeft vanwege verblijf  in het buitenland.

Hier in de opvang is Bruno een vriendelijke hond die houdt van aandacht. Hij gaat graag mee wandelen en loopt netjes aan de lijn zolang hij geen andere honden ziet. Als hij een andere hond ziet gaat hij blaffen en trekken en dan is hij beresterk. Dus een baas met  spierballen heeft hij wel nodig denken we 🙂 Op de speelweide speelt hij graag met een speeltje en ruilt hij dit netjes voor een koekje. Hij lijkt een aantal commando’s te kennen maar wil hier ook graag een koekje voor. Ja, zoals je hoort is hij gek op eten en koekjes en hierdoor ook zeker nog bij te sturen.

We zijn voor Bruno op zoek naar mensen die ervaring hebben met grote rassen. Mensen zonder andere honden of kleine kinderen en met een tuin en veel plek. Ben je op zoek naar een bijzondere hond en lijkt Bruno je de ideale kameraad? Kom dan kennismaken met Bruno!

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze hond te komen kijken. We verzoeken je daarom om een mail te sturen naar limburg@dierenbescherming.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een eventuele kennismakingsafspraak te maken. Bedankt voor je begrip!

Dierenbeschermingscentrum Limburg
Langereweg 9
6121 SB Born
Tel.: 0888113600
E-mail: limburg@dierenbescherming.nl

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×