Week van de vrijwilliger

Wij moeten je het wellicht niet vertellen…. Misschien voel jij hetzelfde…
Zat je een tijd geleden al goed in je handen te wrijven om er terug in te vliegen en kon het op de valreep toch niet? Stond je klaar in de startblokken, maar het schot dat je moest aanzetten in beweging te komen werd niet gelost?
Absoluut vervelend. De onzekerheid, de aarzeling hier en daar, wellicht ook bij jezelf.
We snakken allemaal naar ruimte, beweging, activiteiten, los van (teveel) beperkingen. Het zal nog enige tijd duren voor we ons weer in een min of meer normale situatie zullen bevinden. We zullen ons nog verder moeten oefenen in het hebben van geduld.
Maar je zal zien, na een tijdje zal de lucht weer opklaren. Kan je weer gaan vrijwilligen zoals je dat gewend bent!
Je bent een vrijwilliger voor iets. Een vrijwilliger is een straf persoon, die zich niet laat kisten, die plezier haalt uit de kleine dingen, zich weet vast te klampen aan een sprankel hoop, blij wordt van een klein lichtpuntje. Deze tijd heeft ons geleerd om opnieuw goed na te denken, onszelf heruit te vinden, ….
Dus geef niet op, ooit kunnen we weer met z’n allen genieten van het samen-zijn. Stap voor stap zetten we de deur weer open en doen we wat we kunnen om jouw helpende handen, die van onschatbare waarde zijn, weer toe te laten in onze werking.
Speciaal ook onze dank aan jullie voor al het begrip waar we op mochten rekenen in deze vreemde tijd.
Dank je wel vrijwilliger voor wat je gisteren deed, vandaag doet en morgen ook weer.