10
jan
2019

Angelo

0 Flares 0 Flares ×
Hey hey!
Angelooo
We dachten om eens een update te sturen over onze vriend Blues ((Angelo)).
Wij kwamen na onze rit thuis en toen we het poortje opendeden kwam hij meteen verkennen. Hij vond dan ook direct de zetel en ging er lang uit in liggen, eerst was hij wat afstandelijk maar daarna kwam hij ook steeds meer naar ons toe. De eerste nacht hadden we hem alleen boven gelaten. Maar hij jankte de hele nacht door en dat is pas gestopt wanneer dat weer terug boven bij hem waren. De dag nadien mocht er bij ons in de slaapkamer slapen we hadden een mandje voorzien met een dekentje maar geen sliep liever tussen ons in. ?
Sindsdien doen we dat altijd zo hij geeft ook zelf aan wanneer hij naar bed wilt en wanneer hij wilt opstaan en dit betekend dan ook wanneer wij hem ontbijt moeten geven. ?
Een keer heeft hij boven geslapen maar de dag erna was hij vreselijk boos op ons we mochten toen ook amper aan hem komen met leek wel of hij een ochtendhumeur had…
We hebben speciaal voor onze grote meneer een grote krabpaal gekocht van 2,30 m ! Zo kan hij genieten van het uitzicht, want buiten kijken doet hij enorm graag! Hij houdt er nu ook enorm van om te knuffelen en elke dag gaat het nog een stapje verder. Ook naar de kindjes toe is hij heel voorzichtig als hij voelt dat ze wat druk zeggen gaat hij naar de badkamer om zich af te zonderen in plaats van te krabben of bijten.
angelo
Hij is ook enorm gek van water en van de vrouw des huizes Latisha, overal waar zij gaat is hij! Trouwens over het water telkens als we de kraan open zetten, een bad laten vollopen of simpelweg de afwas willen doen zit meneer met zijn poten in het water of met zijn hoofd onder de kraan. ?
We hebben nog meer van deze leuke verhaaltjes maar vooral zijn we blij dat we Blues een thuis konden geven met dank aan jullie!
Beste wensen nog,
Groetjes
Latisha, Melda en Blues (Angelo)
In de bijlage vindt je wat foto’s ? en met het filmpje kan je zien hoe gek hij is van koude soep!
 angeloo
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×